Az IMMUNOCAL tudományosan és klinikailag bizonyítottan
a ma ismert leghatékonyabb mód
immunrendszerünk megerősítésére.
Az Immunocal egy szabadalmaztatott izolációs technikával készülő tejsavó fehérje kivonat, amely több mint 90%-os tiszta fehérje, és a biológiai értéke magasabb, mint bármely más fehérjének. Kanadában, ökológiailag ellenőrzött körülmények között tartott szarvasmarhák tejéből készül, nem tartalmaz semmiféle adalékanyagot, színezéket, tartósítószert vagy ízesítő anyagot!
Az Immunocal növeli a szervezet glutation-koncentrációját (rövidítve GSH), amely molekula a szervezet legfontosabb védőeleme.
Miben segíthet az Immunocal?
Bizonyítottan és szabadalmaztatottan emeli a glutation szintet a szervezetben.
Az Immunocal természetes forrása az egyik glutation építőelemnek, a cisztein aminosavnak. Bár szintetikus módon is megemelhető a glutation szint, viszont ez mellékhatásokkal járhat, költséges és rövid idő alatt kiürül a szervezetből.
Ezzel szemben, az Immunocal rendkívül hatékony és nincs mellékhatása.
Mi az, amit a szedésével elérhet?
Hogyan működik?
1994 óta orvosi tény, hogy az emberi szervezetben a fő antioxidáns a glutation tripeptid, ami glutaminból, ciszteinből és glicinből áll. A szervezetbe bejuttatott glutation nem reakcióképes, ezért azt cisztein, glicin és glutamin felhasználásával a szervezetnek elő kell állítania. A glutamin és a glicin a nyugati táplálkozási szokásokkal nagy mennyiségben kerül a szervezetünkbe, ezért a glutation előállításának egyetlen korlátja a cisztein megfelelő mennyisége.
A glutation nem a táplálékkal jut a szervezetbe, hanem a szervezetünk állítja elő, ahol a ciszteint egy speciális fehérje molekula szállítja a sejtekhez, ahol az L-glutaminnal és glicinnel glutation képződik!
Ezért a kutatási eredményért 2008-ban Orvosi Nobel díjjal jutalmazták Dr. Luc Montagnier professzort!
A kutatások alapján állítható, hogy szinte minden betegség megoldása az egészséges immunrendszer! Az emberi szervezet képes önmagát meggyógyítani, egészségben tartani, ez a homeosztázis fogalma.
Nem csak a betegségek legyőzésében van szerepe az immunrendszerünknek, hanem például a fizikai és mentális stressz kezelésében is. Miután optimálisan a glutation fix mennyiségben van jelen a szervezetben, ha sok káros hatás éri a szervezetet, akkor az nem képes mindenhova elegendő glutationt eljuttatni, így valamelyik rész károsodni fog! Ilyen vészhelyzetben a szervezetünk azonnal elkezdene megfelelő mennyiségű glutationt előállítani, de itt jön a fő gond, nincs miből! A ciszteint tartalmazó élelmiszerek nagy százalékát hőkezelés után juttatjuk a szervezetünkbe, így megváltozik a cisztein aminosav kötés, ezért nem tudnak a sejtjeink ebből gluationt előállítani.
A kutatások jelenleg is folynak azon a területen, hogy mely betegségeket képes az immunrendszer meggyógyítani, ha elegendő glutation van a szervezetben. Jelenleg pl. a rák esetében, illetve annak megelőzésénél vizsgálják mennyire hatásos, ha az immunrendszer tökéletesen működik. Jelenleg is már igen komoly eredményeket értek el egyes rákos betegségek kiegészítő terápiájában a glutation szint emelésével.
Milyen betegségeknél segíthet?
Rákbetegségek, AIDS, légúti betegségek, allergia, asztma, emésztési betegségek, magas/alacsony vérnyomás, cukorbetegség, Chron betegség, gyulladásos folyamatok, autoimmun betegségek, infarktus megelőzése, influenza megelőzése, vírusos/ baktériumos betegségek megelőzése, illetve azokból kigyógyulás megkönnyítése, Alzheimer kór, Parkinson kór, szklerózis multiplex, autizmus és még számtalan esetben az egészséges immunrendszerünk tud segíteni azáltal, hogy a szervezet öngyógyító folyamatait támogatja!
Az USA-ban és Kanadában már 15 éve a kormány is támogatja AIDS-es és rákos betegek részére a termékhez való hozzájutást!
Manhattan kormányzója havonta 4 dobozzal ad ingyen minden szklerózis multiplexes betegnek.
Az Obama kormány tavaly június 19-én hozott bizottsági döntése elismerte az amerikai cukorbetegek alternatív gyógykezelésében ezt a termeket kiegészítő kezelésként.
Az USA-ban és Kanadában az Immunocal szerepel az orvosok által használt " Gyógyszerész Vörös Könyvben és az Orvosi Kék Könyvben (Gyógyszerek és Különlegességek /CPS/).
2007 óta szerepel az élsportolók számára engedélyezett termékek között.
Nem ajánlott a fogyasztása:
1, Ha valaki tejfehérje érzékeny, viszont nem okoz gondot, ha valaki tejcukor érzékeny minden gond nélkül szedheti! (A tejfehérje érzékeny emberek kis adagonként hozzá tudnak szokni.)
2, Ha valaki szervátültetésen esett át.
Olvassa el a GYIK menüpontot is, ahol további kérdésekre is választ találhat!