A legtöbb ember még soha nem hallott a glutationról, azonban kimagasló eredményeknek köszönhetően a jövőben a glutation kifejezés hamarosan részévé válik a mindennapi nyelvnek, ugyanúgy, ahogy az "antioxidáns" és "koleszterin" kifejezéseket használjuk.
Az Immunocal nevű termék növeli szervezetünk glutation-koncentrációját (rövidítve GSH), amely molekula a szervezet legfontosabb védőeleme.
Az Immunocal egy szabadalmaztatott izolációs technikával készülő tejsavó fehérje kivonat, amely több mint 90%-os tiszta fehérje, és a biológiai értéke magasabb, mint bármely más fehérjének. Kanadában, ökológiailag ellenőrzött körülmények között tartott szarvasmarhák tejéből készül, nem tartalmaz semmiféle adalékanyagot, színezéket, tartósítószert vagy ízesítő anyagot!
A mai napig több mint 85.000 cikkeket publikáltak a glutation hatásairól az orvosi szakirodalomban.